Podrži ljudska prava 2018!

11 dec
Rok prijave 12.12.2018

„Global Analitika“ uz  finansijsku podršku Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine i Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo  poziva Vas na obilježavanje Međunarodnog dana ljudskih prava.

Na konferenciji su svoje prisustvo potvrdili eksperti iz oblasti ljudskih prava iz Bosne i Hercegovine, osobe sa invaliditetom, te predstavnici nevladinih organizacija iz oblasti ljudskih prava iz naše i susjednih zemalja.

“Global Analitika” Vas poziva da uzmete svoje učešće na Konferenciji i saznate sve ono što do sada niste imali priliku čuti ili pak da podijelite svoje mišljenje sa studentima drugih fakulteta, istraživača, eksperata i osoba sa invaliditetom o ovoj vrlo značajnoj temi.

Na ovaj način biste dobili priliku za diskusiju o ljudskim pravima i potrebi za obilježavanjem dana ljudskih prava i to na međunarodnom nivou, uz praktična iskustva osoba sa invaliditetom, aktivista i istraživača.

Konferencija “Podrži ljudska prava 2018!” se održava 12. decembra 2018. godine sa početkom u 09.30 sati na Fakultetu političkih nauka Sarajevo u sali 18 na prvom spratu.

Ukoliko želite da učestvujete na konferenciji potvrdite to najkasnije do 10.12.2018. godine na e-mail adresu: [email protected] ili na broj telefona 066/461-363.

(Visited 135 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments