Pod lupom: Javni poziv za dostavljanje ponuda u oblasti monitoringa medija u izbornom procesu

21 jul
Rok prijave 27.07.2016

Koalicija za slobodne i poštene izbore – Pod lupom, koju čini 6 partnerskih organizacija civilnog društva iz cijele Bosne i Hercegovine, kao implementatori BASE projekta koji finansira Evropska unija, raspisala je javni poziv za dostavljanje ponuda u oblasti monitoringa medija u izbornom procesu.

Kroz proces prikupljanja ponuda od dobavljača za implementaciju navedene aktivnosti namjerava se identifikovati jedan najbolji ponuđač/dobavljač na osnovu zadatih, pozivom navedenih kriterija vrednovanja pristiglih ponuda.

Rok za dostavljanje ponuda od strane dobavljača je 27. juli/srpanj 2016. godine, do 16:00 sati.

Sva pitanja koja se tiču prikupljanja ponuda u svrhu pronalaska najboljeg ponuđača i implementacije navedene aktivnosti dostavljaju se isključivo putem e-mail adrese: [email protected] (sa naznakom „PONUDA – MONITORING MEDIJA“ u naslovu mail-a).

Javni poziv za dostavljanje ponuda može se preuzeti na web stranici Koalicije ”Pod lupom” u padajućem meniju”PREUZMI”.

Od ponuđača/dobavljača se traži da do navedenog roka dostavi ponudu koja sadrži cijenu usluga i proizvoda koji su predmet ponude, ukupnu cijenu, te opis iskustva u monitoringu medija, kao i svake od aktivnosti, usluga i proizvoda koji će biti isporučeni u okviru aktivnosti monitoringa medija u izbornom procesu, i to u elektronskoj formi na e-mail adresu:[email protected].

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin