Počele prijave za Networks Startup Accelerator

20 apr

Networks Startup Accelerator je novi koncept razvoja ideja i predstavlja pred-akcelerator i akcelerator koji su posebno kreirani za startup-e koji dolaze iz svih sektora.   Da, dobro ste pročitali – SVIH sektora!

 

Naša zadaća je da pomognemo startup idejama da što brže pređu iz prototipa na tržište kroz šestomjesečni program posebno kreiran za njih, bilo da je kroz spajanje sa mrežom mentora, investitora ili partnera.

Smješteni smo u srcu Sarajeva u co-working prostoru koji odiše razigranošću i kreativnošću, a koji je upotpunjen vrhunskom opremom.

Program Networks Startup Accelerator trajat će 6 mjeseci ( od 15. juna do 15. decembara 2016. godine) i podijeljen je u 6 modula, pri čemu je cilj svakog od modula precizno postavljen i potkrijepljen predavanjima, radionicama, ali i praktičnim radom. Također, pomagat ćemo prilikom promocije svih startup ideja i dobavljati korisnike za njih, te ih uz to i spajati sa drugim startupima širom svijeta.

Sve ti ovo super zvuči? Opisali smo upravo Vas i Vašu ideju? Odlično!
Ne čekajte posljednji dan i prijavite se već danas kako ne biste propustili priliku za rad u odličnom i kreativnom ambijentu.

Prijave primamo tokom sljedeća dva mjeseca, a više informacija o radionicama namijenjenih za pomoć pri popunjavanju prijavnog obrasca stiže uskoro.

Prijavni obrazac možete popuniti ovdje.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments