PitchWise festival ženske umjetnosti i aktivizma – Volontiraj i TI!

14 aug
Rok prijave 23.08.2017

Fondacija CURE organizuje dvanaesti po redu PitchWise festival ženske umjetnosti i aktivizma kroz feminističku teoriju i praksu od  07. – 10. septembra 2017. godine u Sarajevu i poziva sve zainteresovane za volontiranje.

Ukoliko si iz Sarajeva i zainteresovan/a si da stekneš nova poznanstva, druženje, rad u dinamičnom i timskom okruženju, onda je volontiranje na 12. PitchWise festivalu idealna prilika za tebe.

Fondacija CURE teži ka povezivanju i umrežavanju feminističkog rada i kulture, a ovogodišnjim PW festivalom okupljamo umjetnice i aktivistkinje iz ženskih grupa BiH, zemalja regije i inostranstva što je izuzetna prilika za povezivanje.

Centralna tema dvanaestog po redu PitchWise festivala je:

SVIJET JE NAŠE PLATNO

SVAKO ISKUSTVO ŽENE JE JEDNAKO VAŽNO I ZNAČAJNO!

Zato kreiramo prostor da čujemo različita iskustva žena kako bismo kreirale zajedničku historiju razumijevanja i tolerancije.

Linkovi programa prethodnih festivala:

http://fondacijacure.org/index.php?do=article&article_id=230

U mnoštvu dinamičnih događaja, dvanaesti PitchWise festival nam donosi brojne izložbe, kreativne radionice, predavanja, performanse, predstave, promocije knjiga, diskusije o marginalizovanim društvenim grupama, koncerte, partije, filmove i mnogo iznenađenja.

Ako i dalje postoji motivacija s tvoje strane, te vidiš sebe i mogućnost da doprineseš organizaciji 12. PitchWise festivala ženske umjetnosti i aktivizma, onda nam piši.

Prijave za volontiranje (ime i prezime, godine, mjesto, kontakt  telefon) molimo vas da pošaljete na e-mail: [email protected] najkasnije do 23.08.2017. godine do 12:00h.

Za sve dodatne infomacije molimo vas da kontaktirate Vildanu Džekman, aktivistkinju i feministkinju Fondacije CURE putem e-maila: [email protected] ili na broj: +387 33 207 561.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin