Perpetuum Mobile – Besplatni online kursevi

16 nov

Perpetuum Mobile Banja Luka Vas obavještava da u saradnji sa ITAcademy za sve koji ih prate obezbijedili besplatne​​ online ​​kurseve ​​za ​​usavršavanje​​ profesionalnih ​​vještina. Cilj je da onima koji žele da se usavršavaju i napreduju omoguće da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sljedeći besplatni online kursevi:

● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete e-mail sa naslovom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu [email protected] i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji
odaberu.

Aku budete izabrani kao jedan od dobitnika, Institut Perpetuum mobile će Vam poslati na e-mail poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na e-mail sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivaju Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

Više informacija

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments