Perpetuum Mobile Banja Luka – Trening u oblasti omladinskog/socijalnog preduzetništva

30 nov
Rok prijave 10.12.2017

Zanima Vas omladinsko/socijalno preduzetništvo? Oduvijek ste željeli da započnete vlastiti posao? Visoko ste motivisani za usvajanje novih znanja? Ukoliko je odgovor potvrdan, Perpetuum Mobile ima odlične vijesti za Vas! Institut Perpetuum mobile je pripremio jedinstven program namijenjen mladim preduzetnicima/ama i onima koji to planiraju da postanu.

Iskoristite priliku i postanite dio grupe od tri do šest mladih ljudi koji će proći intenzivni trening u Banjoj Luci 16. i 17. decembra 2017. godine. Po završetku intenzivnog treninga, učesnike/ce očekuje period individualnog mentorstva u periodu decembra 2017. i januara 2018. godine.

Prijavni formular, kao i više informacija o samom programu možete da pronađete u prilogu.

Uslovi za prijavljivanje su:

  • Osobe mlađe od 30 godina
  • Da žive u gradu u kojem se trening i mentorstvo održavaju (Banja Luka ili okolne opštine), ili su u mogućnosti da, koristeći se sopstvenim resursima, prisustvuju istima.
  • Poželjno je posjedovati biznis plan ili projekat poslovne ideje.

Rok za prijave je 10.12.2017. godine do 23.59.
Sve prijave slati na: [email protected]

Projekat se realizuje u sklopu projekta MedNet 2, koji je finansiran od strane Regije Toskana, i projekta MobNet, finansiranog od strane Evropske komisije uz doprinose Regije Toskana, koje zajedno implementiraju Oxfam Italia i Perpetuum mobile.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments