Otvorene prijave za program „Crowdfunding Akademija“

12 okt
Rok prijave 01.11.2017

U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj” (LIR), koji primarno finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH), objavljen je “Javni poziv za učešće u trening programu za kreiranje i implementaciju „crowdfunding” kampanja u Bosni i Hercegovini”.

Kroz ovaj javni poziv će biti odabrano između 12 i 15 timova sa najboljim projektima i idejama za učešće u specijalističkom edukativnom programu „Crowdfunding Akademija”. Odabrani timovi će tokom trajanja programa dobiti besplatnu mentorsku pomoć i podršku od crowdfunding stručnjaka i mentora, koji su radili i sudjelovali na nekim od najuspješnijih crowdfunding kampanja u Hrvatskoj i regiji, kako bi razvili svoje projekte i pripremili se za vođenje vlastitih crowdfunding kampanja.

„Crowdfunding Akademija” će obuhvatiti četiri tematska edukativna modula. Nakon završetka edukativnih modula, timovi će imati osiguranu mentorsku podršku kako bi uspješno pripremili kampanje za implementaciju, kao i osiguranu podršku tokom njihove implementacije.

Prijave se podnose elektronskim putem najkasnije do 01.11.2017. godine do 17.00 sati.

Javni poziv je dostupan ovdje.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments