Otvorene prijave za Preduzetničku akademiju u Banja Luci i Prijedoru

23 feb
Rok prijave 15.03.2016

U okviru projekta „Promocija socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja“, kojeg implementiraju Udruženje građana „Svjetionik“ iz Prijedora i Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj iz Banja Luke, u partnerstvu sa obrazovnim institucijama i ostalim partnerima, održaće se

Preduzetnička akademija

Preduzetnička akademija namjenjena je učenicima i studentima završnih godina, sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, kao i preduzetnicima početnicima.

Akademija će biti održana u Banjoj Luci (Banja Luka College),  i u Prijedoru (Gradska razvojna agencija PREDA) u toku aprila i maja 2016. godine. Svaki ciklus Akademije za svaku od prethodno pobrojanih lokacija uključiće 20 polaznika (ukupno 40 polaznika za obe lokacije).

Preduzetnička akademija će biti organizovana kroz 7 praktično orijentisanih modula. Moduli će se realizovati u dva dana u toku jedne sedmice, u poslijepodnevim terminima. Teme modula uključuju:

  1. Od ideje do registracije biznisa
  2. Komunikacija
  3. Kako ovladati i dominirati tržištem
  4. Finansijsko planiranje
  5. Upravljanje ljudskim resursima
  6. Posjeta privrednim subjektima
  7. Pisanje poslovnih planova

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima.

Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju akademije, a najuspješniji  mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja.

Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.

Svi zainteresovani polazici, studenti, učenici i preduzetnici početnici, treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: [email protected], najkasnije do 15. marta 2016. godine. Više informacija o Akademiji, te prijavni obrasci, mogu se naći na:

www.nvo-svjetionik.org

www.aced.ba

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin