Otvorene prijave za MODAMO.kreARTiva edukacije u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci!

30 sep

Zadnji tjedni u MODAMO.uredništvu prolaze u znaku priprema za treće izdanje Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji organiziramo u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koji su prepoznali važnost i potencijal kakav leži u kreativnoj industriji naše zemlje.

Festival smo ovaj put odlučili započeti organiziranjem besplatnih jednodnevnih edukacija koje ćemo dovesti u tri bh.grada kako bi ih mogli posjetiti dizajneri (i oni koji to tek žele postati) iz cijele BiH.

Nakon iskustva kakvo smo stekli organizacijom dosadašnjih izdanja MODAMO.kreARTive edukacije smo odlučili organizirati na tri teme koje će zasigurno biti od velike koristi za sve kreARTivce koji žele osnažiti svoj već postojeći brend ili kreirati novi. Kroz jednodnevne edukacije vrhunski konzultanti će sudionike provesti kroz tri najvažnija koraka u kreiranju uspješnog brenda u BiH (i šire):

  1. Kako uspješno lansirati proizvod na tržište i doći do većeg broja kupaca?
  2. Kako kreirati prepoznatljiv brend (i osnažiti već postojeći)?
  3. Kako se uspješno predstaviti na društvenim mrežama bez financijskog ulaganja?

Pored interaktivnih edukacija, svoju priliku za dodatnim znanjem i informacijama će svi kreARTivci dobiti i na zajedničkom ručku i osvježenju kojeg ćemo prirediti za vrijeme edukacija u svakom gradu.

KreARTivicima na edukaciji će konkretne savjete o tome kako kreirati prepoznatljiv brend, ali i osnažiti već postojeći, prezentirati Armin Alijagić koji je svoje iskustvo izgradio suradnjom s bh. dijasporom te institucijama kao što su UNDP, Europska unija, IFC (World Bank Group) i mnoge druge.

Nije tajna da u uspješnom radu brenda danas veliku ulogu igraju društvene mreže, stoga će blogerica Erna Saljević koja uspješno gradi, kako svoje društvene mreže, tako i društvene mreže klijenta unutar agencije u kojoj radi, na edukacijama podijeliti konkretne savjete i znanja o tome kako se uspješno predstaviti na Facebooku i Instagramu, kako povećati prisutnost i doći do većeg broja kvalitetnih fanova, a sve to bez financijskog ulaganja.

Kako bi organizirali što kvalitetniji sadržaj na edukacijama, broj sudionika će biti ograničen kako bi se edukatori mogli upoznati s radom svakog od kreARTivaca koji posjete edukaciju i tako pripremiti konkretne savjete koji se odnose upravo na njihov slučaj. Stoga, svoju prijavu pošaljite na vrijeme, budite kreARTivni u njenom ispunjavanju i dajte nam razlog zbog kojeg baš vi i vaš brend morate biti na našim edukacijama.
Prijaviti se možete popunjavanjem kratkog prijavnog obrasca kojeg ćete naći na linku ispod.

LINK NA PRIJAVNI OBRAZAC

Za edukaciju u Mostaru, prijaviti se možete do srijede, 5.10.2016. godine.

Za edukaciju u Sarajevu, prijaviti se možete do srijede, 16.11. 2016. godine.
Za edukaciju u Banja Luci, prijaviti se možete do srijede, 23.11. 2016. godine. 

Na edukacijama ćemo predstaviti i web shop za prodaju kvalitetnih, ručno izrađenih artikla s Made in BiH etiketom kojeg pripremamo, a na kojem će pet najboljih kreARTivaca koje upoznamo tijekom Festivala dobiti priliku predstaviti svoje proizvode i prodavati ih na inozemnom tržištu, ali i s vama podijeliti detalje o Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva kojeg marljivo pripremamo za proljeće 2017. Jedva čekamo!

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin