Otvorene prijave za 3. studentski kongres Okolišnog zdravlja u Rijeci, Republika Hrvatska

24 mar

Otvorene su prijave za 3. studentski kongres Okolišnog zdravlja, s međunarodnim sudjelovanjem! Rijeka, 5. – 6. lipnja 2019.

U niže navedenom link-u, nalazi se obrazac za sve koji žele na Kongresu sudjelovati AKTIVNO – usmenom prezentacijom i/ili posterom. U prilogu su dana i uputstva za pisanje sažetaka Vaših radova, kao i sve ostale smjernice.

Radovi će biti ujedinjeni s prošlogodišnjim kongresom i izdani u prvom velikom ZBORNIKU – “Zbornik Okolišnog Zdravlja” – prvi zbornik ovog naziva i područja u regiji (možda i šire) !! 💪
Zbornik će u digitalnom obliku biti dostupan na web stranici.

AKTIVNO SUDJELOVANJE – OBRAZAC ZA REGISTRACIJU

Ako ste studenti, “friško” diplomirani mladi stručnjaci, znanstvenici, nastavnici ili djelatnici u području biomedicine i zdravstva, prirodnih i tehničkih znanosti, ili Vam se jednostavno sviđa tematika i želite naučiti nešto novo, razgovarati sa stručnjacima o nečemu što Vas je zainteresiralo u njihovim izlaganjima, stvoriti važne kontakte i ponijeti sa sobom lijepe uspomene ….. tada se prijavite kao PASIVNI SUDIONIK te poslušajte kakva riješenja za aktualnu problematiku s otpadom donose naši budući izlagači i predavači na kongresu Okolišnog zdravlja u Rijeci, 5.-6. lipnja 2019.

PASIVNO SUDJELOVANJE – OBRAZAC ZA REGISTRACIJU:

Kongres je otvoren za medije i svu javnost! Kotizacije nema – sudjelovanje je besplatno.

Više informacija ovdje.

(Visited 163 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović