Otvorene aplikacije za Soft Skills Academy Sarajevo

26 jan

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti. Ovogodišnji SSA se održava u periodu od 04 – 06. 03. 2016. godine.

40 najambicioznijih studenata svih fakulteta u Sarajevu učestvovat će u treninzima kao što su:

–    Poslovna komunikacija (Business communication)
–    Prezentacijske vještine (Presentation skills)
–    Upravljanje projektima (Project managment)
–    Rad u timu (Team building)
–    Liderstvo (Leadership)

Treninge će držati certificirani soft skills treneri. Po završetku radionice učesnici dobijaju certifikat i CV dodatak potpisan od strane Organizacionog odbora i odgovornih trenera, koji će moći priložiti uz CV prilikom zapošljavanja.

Usavršavanjem ovih vještina, neophodnih za uspješno i efikasno bavljenje različitim poslovima, učesnici koji budu prisustvovali radionici će steći prednost nad konkurencijom i zasigurno obezbijediti sebi kvalitetan posao. Osim toga, steći će vještine koje ne posjeduju, ali i razviti one koje su im nedovoljno razvijene, što će pozitivno utjecati na njihovu samosvjesnost i samopouzdanje.

Aplikacije za prijave na ovogodišnju Soft Skills Academy Sarajevo su zvanično OTVORENE! Prijaviti se možete putem web stranice http://www.softskillsacademy.ba/prijava/.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin