Otvoren poziv za sudjelovanje na MostiMUN-u, najvećoj studentskoj konferenciji

27 jan

Aplikacijski proces za delegate koji žele sudjelovati na ovogodišnjoj konferenciji MostiMUN-a u Mostaru bit će otvoren od 23. januara do 13. februara ove godine, priopćili su u utorak organizatori. 

Već devetu godinu za redom, mladi studenti sa Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta “Džemal Bijedić” okupljaju se kako bi organizirali konferenciju koja prima oko 100 studenata iz više od 15 zemalja.

Studenti ovom konferencijom žele predstaviti BiH u pravome svjetlu, razbijajući predrasude i osvještavajući mlade ljude koji pokazuju ogromno zanimanje za sudjelovanje na konferenciji te time stječu širok raspon vještina, od korištenja engleskog jezika do govorenja u javnosti.

Funkciju delegata čine student i studentice od 18-25 godina, no ni srednjoškolci nisu isključeni.

MostiMUN je simulacija rada UN-a, a delegati će biti podijeljeni u četiri vijeća. Svaka osoba predstavlja stav jedne države, imajući po dvije teme o kojima treba raspravljati i nuditi rješenja o gorućim pitanjima.

Konferencija koja ima veliki značaj za Mostar i BiH održavat će se od 26. do 30. aprila ove godine na Sveučilištu u Mostaru.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti na ovom linku.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin