Otvoren poziv za 5 predstavnika BiH na festivalu “DOĐI NA AMFI vol. 7” u Nišu

16 maj
Rok prijave 01.06.2018

Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM 018) po sedmi put organizuje festival hip hop kulture „Dođi na Amfi“ od 18. do 22. jula 2018. na Nišavskom keju.

Dođi na Amfi je nastao iz ideje da omogući mladim, talentovanim ljudima da nastupaju, da mladi mogu da se takmiče u različitim disciplinama i pokažu svoj talenat, da promoviše hip hop kulturu, da Niš dobije drugačije kulturne sadržaje koji su pritom svima dostupni i besplatni, i da promoviše pozitivne društvene vrednosti.

“Dodji na amfi” organizuje se od 2012. godine i objedinjuje različite vidove hip-hop kulture od grafita, preko MC, break dance i stripa. Pored toga biće postavljena i izložba fotografija kao i turnir u basketu “1 na 1”.

BRAVO kao oficijalni partner ima priliku da pošalje 5 kreativaca koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu, takmičiti se i osvojiti vrijedne nagrade. Ove godine pored KOM018, lokalnih sponzora, cijeli festival je podržan i od strane Western Balkans Fund-a.

Ime festivala: ”Dođi na Amfi”
Datum održavanja: 18.07– 22.07.2018.
Organizator: Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM018)
Mjesto: Niš, Srbija
Predstavnika BiH: 5  

Poziv je otvoren za sljedeće kategorije (umjetničke discipline):

 1. HIP HOP PLES
 2. REP MUZIKA
 3. FOTOGRAFIJA / VIDEO
 4. FOTOGRAFIJA + VIDEO
 5. GRAFITI
 6. BEATMAKERS

Iz jedne kategorije može biti odabrano više osoba ili iz svake po jedna.

Sve odabrane osobe će imati obezbijeđen smiještaj u toku boravka na festivalu, plačen put do Niša i nazad, te obezbijeđenu hranu i piće.

Svake godine na ovom festivalu nastupaju velike zvijezde hip hop kulture, a neki od njih su: Furio Djunta, Demonio, Kendi, Mejsi, Mali Mire, Rimski, Corona, Fox, Smoke Mardeljano, Auslender, DJ Sale L-THCF, DJ Nemanja, Grashoper MC, DJ Munja, Bboy Djanny, Bboy Goofey, Bboy Shimura, plesne grupe kao što su: Fenix, Revolution, Loli Stars, Styletech Crew i slično.

Ove godine spremna su velika iznenađenja i izvanredni gosti, a jedan od njih je i Frenkie.

Potrebno je da pošaljete kratak opis sebe, onog što vi radite, kulture kojom se bavite, na kojoj radionici i zašto želite učestvovati.

Uz ovaj kratki opis (CV) potrebno je da pošaljete i sljedeće:

 1. HIP HOP PLES – minimalno 1 koreografiju na kojoj plešete individualno ili u grupi
 2. REP MUZIKA – minimalno 1 vašu snimljenu pjesmu ili freestyle
 3. FOTOGRAFIJA/VIDEO – minimalno 5 fotografija koje ste vi napravili, u kojim se prepoznajete i vežete ih za ovu kulturu i ovakve događaje.
  – minimalno 1 video koji ste vi napravili i montirali, a mogu se povezati na neki način sa ovom kulturom
 4. FOTOGRAFIJA + VIDEO – Minimalno 1 video u kojem ste povezali fotografije i videa koje ste vi napravili za bilo koji događaj
 5. GRAFITI – Minimalno 1 sliku grafita koji ste napravili
 6. BEATMAKERS – Minimalno 2 beat-a koje ste vi montirali/producirali.
*** Slanjem materijala u prijavi slažete se da iste možemo koristiti u promotivne svrhe, reklame, predstavljanje festivala, izvještaja Western Balkans Fund-u i u slučaju da ne budete odabrani***

Svoje prijave možete slati do 01.06. 2018. godine na mail: [email protected] uz naslov “Prijava – Đođi na amfi za … (vaša disciplina)”

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin