Osvojite put u Berlin i 1000 dolara za svoj startup

15 okt
Rok prijave 24.10.2018

Je li vaš #startup pitch spreman za pozornicu? Onda se prijavite na internacionalno startup natjecanje i konferenciju BETAPITCH Mostar 2018, koji će se održati 8.11.2018. u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostaru. Svi IT startupi su dobrodošli – bez obzira na lokaciju – željeli bismo okupiti startupe iz balkanskih zemalja, Turske, Izraela, Malezije i šire. Što dobiva pobjednik?

Nagrade su:
– Putovanje u Berlin na natjecanje Investors Day i BETAPITCH Global (15.11.2018.) uz pokrivene troškove smještaja i prijevoza,
– direktan ulaz u SPARK Startup program, što podruzumijeva četiri mjeseca akceleracije, ured i potpunu podršku SPARKa,
– poklon vrijedan 1000$ od strane Američke ambasade u BiH (ova nagrada se dodijeljuje isključivo BH startupima)!

No ni ostali startupi i posjetitelji neće ostati praznih ruku. Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnih partnerima, rasprava o najnovijim temama iz startup svijeta i ozbiljnih umrežavanja. Taj četvrtak ćete imati priliku čuti vrhunske predavače i njihova iskustva u stvaranju brendova koji znače. Cijela agenda događaja će biti uskoro objavljena, no rezervirajte svoje mjesto na vrijeme popunjevanjem forme.

Ovaj besplatni događaj organiziraju SPARK i betahaus, uz podršku sponzora NSoft, Sportradar, Američka ambasada, Ekonomski fakultet Mostar i Agencija poduzetnika Hercegovine.

Prijavite se prije srijede, 24.10.2018. Molimo vas da svoje prijave pošaljete na engleskom jeziku s prezentacijom u Google Slides ili PowerPoint-u.

Prijavite se ovdje.

#SPARKevent #SPARKstartup #BETAPITCHmostar

 

(Visited 251 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments