ORC Tuzla: Prijavite se za radionice u okviru projekta ˝Divided past Joint future˝

2 mar

U sklopu projekta “Divided past Joint Future” Omladinski resursni centar iz Tuzle provodi Nacionalnu kampanju sa ciljom da organizacije civilnog društva učinimo prepoznatljivim u izgradnji mira i povjerenja u državama Zapadnog Balkana i Turskoj, gdje 19 organizacija provodi ovaj projekat.

Prva aktivnost u sklopu Nacionalne kampanje: “Prihvatanje oštećenosti” jeste radionica za 15 mladih iz Tuzle na temu “BH društvo i mir u regionu”.

Radionice će se realizovati u prostorijama Omladinskog resursnog Centra Tuzla 15. i 16. marta tekuće godine, a sa učesnicima će raditi trener: Miralem Tursinović.

Učesnici će u toku procesa imati mogućnost da se dodatno upoznaju sa temama Mir u BiH i regionu, rezolucije UN-a 2250, Prihvatanja oštećenosti i slično. Po završetku dvodnevne radionice u planu je organizacija i realizacija aktivističkih performansa u Tuzli.

Svi učesnici će po završetku radionica dobiti certifikate kao potvrde o učešću, ali i steći mogućnost za dodatnim angažmanom kroz naš budući rad. Također, očekuju vas i majice koje smo kreirali za vas!

Broj prijava je ograničen! Ohrabrujemo učesnike koji su zainteresovani za ovu temu i koji će moći prisustvovati bar na 2/3 aktivnosti da se prijave.

Način prijave jeste popunjavanje jednostavnog online upitnika: https://goo.gl/forms/xduxznEEeJNVJtoA3

Projekat je finansiran od strane Evropske komisije, a realizujemo ga u partnerstvu sa Omladinskim kulturnim centrom iz Banja Luke.

Više o projektu možete pronaći na:
facebook.com/Jointfuture
Jointfuture.org

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin