ONAuBiH: Poziv za učešće na orijentacionom sastanku “Budi i ti dio tima”

5 nov
Rok prijave 16.11.2015

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini objavljuje poziv za učešće na orijentacionom sastanak “Budi i ti dio tima”, koji će se održati u periodu od 20.-22.11.2015. godine u Sarajevu.

“Budi i ti dio tima” je sastanak, tokom kojeg će učesnici/ce imati priliku da se bolje upoznaju sa projektima i aktivnostima Asocijacija, te da se posvete osmišljavanju, planiranju i izradi novih projekata i aktivnosti Asocijacije koje bi se mogle realizovati u 2016.-oj godini. Kroz interaktivan rad učesnici/ce će biti u mogućnosti da steknu i nova znanja, upoznaju se sa novim metodologijama u radu sa mladima, te da upoznaju druge mlade osobe iz drugih gradova Bosne i Hercegovine.

Poziv je namjenjen mladima iz cijele Bosne i Hercegovine, starosti od 16.-25. godina. Poziv ostaje otvoren do 12.11.2015. godine, a lista odabranih učesnika/ca će biti objavljena na stranici www.onabih.ba do 16.11.2015. godine.

Aplikacije slati na mail: [email protected]

Sve dodatne informacija možete dobiti putem telefona 033 205 850 ili putem emaila [email protected]

Orijentacioni sastanak “Budi i ti dio tima” je podržan od strane Američke ambasade u Bosni i Hercegovini. Organizatori snose troškove organizacije događaja (put, smještaj i hranu).

Omladinska novinska asocijacija (ONAuBiH) je nevladina, neprofitna organizacija, osnovana 2007. godine, te se bavi stvaranjem medijskog prostora za mlade i edukacijom mladih u polju medija i novinarstva kroz radionice, seminare, razmjene, praksu i sl. ONAuBiH je, zajedno s 25 organizacija, ponosni član European Youth Press (EYP), krovne organizacije za sve omladinske medije u Evropi.

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin