ONAuBiH: Poziv za nove članove Upravnog odbora

9 nov
Rok prijave 11.11.2017

Omladinska novinska asocijacija održava svoju generalnu skupštinu 18. i 19.11. u Sarajevu, na kojoj će se vršiti izbor novih članova koordinacionog tijela – Upravnog odbora.

Ovim putem se pozivaju sve entuzijastične mlade osobe zainteresirane za polje medijskog aktivizma da pošalju svoju trenutnu biografiju, pismo preporuke i ispunjenu aplikaciju koja se nalazi u prilogu do 11.11. u 00:00.

Omladinska novinska asocijacija je nevladina organizacija nastala 2007. godine i unazad deset godina se aktivno bavi donošenjem mišljenja mladih u javni diskurs.
ONAuBiH slovi kao multinacionalna i multietnička organizacija, osposobljena pružiti mladima priliku da se pobliže upoznaju s medijima, nauče više o njima, te sami učestvuju u stvaranju medijskog prostora.

ONAuBiH organizira razne projekte čiji je cilj predstaviti mladima medije. Daje im priliku da se pobliže upoznaju s onim što ih zanima, te izravno sudjeluju. ONAuBiH je punopravna članica Europen Youth Pressa, krovne europske organizacije za omladinske medije.

Aplikaciju, pismo preporuke i CV slati na [email protected].

Ukoliko želite da zajadničkim snagama gradimo bolju budućnost sebi i drugima, prijavite se za članstvo u ONAuBiH.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments