Omladinski kamp: „Mladi rade zajedno – prevaziđi okvire“

3 jul

Kako bi ojačali mlade ljude za izazove aktivističkog rada na promociji ideja ljudskih prava, samostalnog života, inkluzije, tolerancije i poštivanja različitosti, Informativni centar za osobe sa invaliditetom „Lotos“ organizuje omladinski kamp u okviru projekta „Mladi rade zajedno – prevaziđi okvire“ koji se realizuje uz djelomičnu podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini.

U skladu sa svojom misijom, I.C. „Lotos“ na ovaj kamp želi pozvati prvenstveno mlade aktiviste sa invaliditetom ali i druge mlade koji se iz raznih razloga bore za svoj ravnopravan status u društvu.

Kamp će trajati 5 dana tokom kojih će mladi kreirati otvoren i siguran prostor za razmjenu iskustava, saradnju i podršku. Prijepodnevni program će se odvijati u formi grupnog radioničkog rada sa temama kao što su predrasude, motivacija, aktivizam, društvene promjene i sl. Popodne je rezervisano za razonodu, sport, igre i druženje.

Obezbjeđen je smještaj, hrana i transport za sve učesnike kampa.

Dodatne informacije možete dobiti na 035/251 245 i [email protected] , kao i na info sesijama koje će se održati u Banjaluci 05.07.2019. Hotel Jelena u 11h i Sarajevo 12.07.2019. Hotel Holiday u 13h.

Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.

Više informacija možete pronaći u zvaničnom saopštenju.

(Visited 257 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović