Olimpijski centar “Jahorina” i humanitarna organizacija „Podrži život“ organizuju “Trku za život”

6 avg
Rok prijave 11.08.2018

Olimpijski centar Jahorina zajedno sa fondacijom “Podrži život” u okviru ljetne turističke sezone organizujе humanitarnu “Trku za život” na Jahorini u dvije discipline: porodična i ekstreme trka.

“Trka za život” je prva ljetna trka ove vrste na Jahorini. Sjajan izazov za porodice, rekreativce i naravno za iskusne takmičare. Ne propustite jedinstvenu priliku da u uzbudljivim trkama upoznate ljepote Jahorine i promovišete prave ljudske vrijednosti. Dođite da se zabavite, otkrijete svoje mogućnosti i družite sa ljudima sličnih interesovanja a sve za jedan cilj život, osmjeh, radost i bezbrižnost svakog djeteta.

Informacija i detalji u vezi trke:

Kada: Subota, 11 avgust 2018. u 11 časova;
Gdje: poligon Poljice,  Jahorina;
Discipline: porodična i ekstreme;
Kategorije: muškarci i žene;
Dužina takmičarske staze porodične trke: 500 m;
Dužina takmičarske staze ekstremne trke:  5 km;
Nagrade: slimbolična, za prvo mjesto u obje discipline;

Pravo učešća na trci imaju sve punoljetne, zdrave i fizički sposobne osobe. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost. Osobe mlađe od 18 godina moraju biti u pratnji starije osobe ili uz saglasnost roditelja. Kotizacija za učešće je 20 KM i ide u dobrotvorne svrhe fonda Fondacije “Podrži život”.

Prijave:

Za sve, koji budu bili na Jahorini, prijave i uplate će se vršiti sve vrijeme na platou Poljice, u hotelu „Termag“ i u apart hotelu „Vučko“ nekoliko dana pre trke. Svoje mjesto na trci možete rezervisati već sad na www.oc-jahorina.com, a uplatu i prijavu za trku možete izvršiti na gore pomenutim lokacijama do 11 avgusta do 10h.

Budi dio tima “Trke za život” koji promoviše ljubav i humanost prave ljudske vrijednosti!

(Visited 71 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments