OKC Banjaluka: Trening za trenere iz oblasti karijernog savjetovanja

17 feb
Rok prijave 19.02.2016

OKC Banjaluka, uz finansijsku podršku švajcarske organizacije Solidar i programsku podršku Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, uspješno realizuje projekat „Izaberi školu – izaberi budućnost“ od 2010. godine. Projekat se uspješno realizuje u svim osnovnim školama u i gotovo svim srednjim školama Banja Luke, Zenice i Bijeljine, sa posebnim naglaskom na škole koje nude obrazovanje za deficitarni kadar. S obzirom na uspješno ostvarene ciljeve i zadovoljstvo korisnika, namjeravamo nastaviti realizaciju projekta i ove školske godine.

Jedan od važnijih projektinih podciljeva jeste i doprinos  poboljšanju usluga savjetovanja o izboru karijere u osnovnim školama.

S tim u vezi, ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće na Treningu za trenere iz oblasti karijernog savjetovanja, koji će se realizovati u periodu od 25.02. do 28.02. 2016.godine u Banjaluci.

Trening je namijenjen svima onima koji žele da razvijaju svoje vještine za izvođenje treninga, sa posebnim akcentom na pojedince koji su direktno ili indirektno povezani sa učenicima osnovnih škola i koji im mogu poći pri izboru budućeg zanimanja : nastavnicima, stručnim saradnicima, organizacijama koje sarađuju sa školama, roditeljima, vršnjačkim edukatorima, i sl.

Učešćem na treningu imaćete priliku da:

  • Unaprijedite vještine vođenja treninga (planiranje i strukturiranje treninga, radioničarske tehnike, rad sa grupom i realizacija radionica)
  • Unaprijediti vještine izvođenja treninga iz oblasti karijernog savjetovanja
  • Unaprijediti znanja iz oblasti savremenog shvatanja karijere i izgradnje karijere

Kotizacija za zaposlene učesnike je 60KM. Studenti i nezaposleni su oslobođeni kotizacije.

Ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće na našem treningu, potrebno je da nam pošaljete  CV i motivaciono pismo  u kojem ćete navesti Vaša očekivanja od treninga, obrazložiti svoju motivaciju za ovaj trening, kao i  na koji način ćete moći iskoristiti i primjeniti stečena znanja i vještine.

CV i motivaciono pismo potrebno je da  pošaljete na e-mail [email protected] najkasnije do 19.2.2016.

Više informacija: Poziv – Trening za trenere iz oblasti karijernog savjetovanja

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin