Oglas za posao: Iskoristi priliku i pridruži se timu portala Jabuka.tv

11 jan

Portal Jabuka.tv nudi ti priliku za rad i stalni posao. Ako želiš raditi na jednom od najčitanijih medija u Bosni i Hercegovini, poznaješ način rada i zakonitosti internetskoga novinarstva, imaš osnovna informatička znanja i brzo se snalaziš – ti si prava osoba za ovaj posao.

Posao novinarke ili novinara na portalu Jabuka.tv podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i unos vijesti s temama iz politike, društva, gospodarstva, kulture, crne kronike, mode i ljepote, filma, glazbe, tehnologije i drugih tema. Potrebno je poznavanje rada na računalu, pismenost, opće obrazovanje i informiranost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti.

Prednost imaju osobe s iskustvom (poželjne poveznice na nekoliko prethodno objavljenih autorskih članaka).

Portal Jabuka.tv osnovan je 2007. godine i već više od 11 godina kontinuirano raste te na ovom portalu se mjesečno bilježi više od 1,5 milijuna posjeta zadovoljnih korisnika. Cilj je nastaviti rasti i povećavati kvalitetu, za šta su potrebni  mladi, ambiciozni i kvalitetni ljudi koje žele učiti i napredovati u različitim područjima.

Prijaviti se  slanjem Vašeg  životopisa i kratkog motivacijskog pisma na e-mail adresu: posao@jabuka.tv, s naznakom: “Prijava za posao”.

Više informacija, ovdje.

(Visited 367 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa