OFF poziva sve srednjoškolce da se prijave za besplatne projekcije filmova i 5 dana super zabave

4 maj

Omladinski Film Festival Sarajevo je oduvijek bio i uvijek će biti za mlade i o mladima. Nastojanje organizatora je da u program Omladinskog Film Festivala Sarajevo i festivalske aktivnosti uključe što veći broj školaraca.

Upravo iz tog razloga, od ove godine, OFF će se održavati u mjesecu septembru, kako bi svim školarcima bilo lakše i pristupačnije prisustvovati projekcijama filmova i drugim popratnim programima koji su edukativnog i zabavnog karaktera.

Od ove godine OFF svim srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine, nudi mogućnost da prijave sebe i svoje društvo ili, na kraju krajeva, čitavo odjeljenje, i dođu na OFF – potpuno besplatno. Priusustvo na Festivalu će im omogućiti gledanje filmova, ulazak na festivalske edukativne sadržaje, muzičke programe i partije kao i druženje sa svim gostima Festivala.

Prijave će se vršiti putem prijavnog online obrasca preko linka se nalazi na zvaničnoj stranici Festivala od 03.05.2018. do 5.9.2019.godine. a prijaviti se mogu svi srednjoškolci ili oni koji su završili srednju školu i spremju se za upis na fakultet.

Prijavljeni školarci će dobiti festivalske narukvice, s kojim će moći prisustvovati svim projekcijama i programima Festivala besplatno i bez ograničenja.

Deseti Omladinski Film Festival Sarajevo (XOFF) se ove godine održava od 7-11 Septembra i predstavit će 30 kratkih takmičarskih filmova i 10 dugometražnih filmova u sklopu dva već tradicionalna otvorena kina na Žutoj tabiji i u Domu OS BiH te na jednoj novoj otvorenoj kino lokaciji koja će zajedno sa kompletnim programom biti predstavljena tokom mjeseca juna.

Prijavni link: https://goo.gl/forms/3ngVRJSujIhmXnw73

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin