Obuka za mlade sa preduzetničkim ambicijama i socijalnim inovatorima

22 avg
Rok prijave 09.09.2019

Svi zainteresovani treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju najkasnije do 9. septembra 2019 godine, do 12:00 časova.

U okviru projekta „Inovacijsko i medijsko partnerstvo za akciju, saradnja i transformaciju na Zapadnom Balkanu (EU-IMPACT-WB)“ koji realizuje Omladinski komunikativni centar iz Banjaluke u partnerstvu sa još četiri zemlje Zapadnog Balkana, a koji finansira Evropska unija, raspisuje se poziv za učesnike na seriju obuku za mlade preduzetnike i socijalne inovatore.

Obuka je namjenjena  mladim osobama sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama,socijalnim inovatorima, kao i preduzetnicima početnicima.

Treninzi će biti održana u Banjaluci u drugoj polovini mjeseca septembra. Izabrani kandidati će dobiti informacije o mjestu i vremenu održavanja treninga.  Obuka će biti organizovana kroz 10 praktično orijentisanih treninga,

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima. Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju, a najuspješniji mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja.

Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.

Svi zainteresovani treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: [email protected]  najkasnije do 9. septembra 2019 godine, do 12:00 časova.

Komisija za izbor kandidata procjeniće popunjene prijave i obavjestiti izabrane kandidate.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević