Obuka za CNC operatera u INTERA TP-u

15 avg

Za postati kvalificiranim u ovom području ne morate ići dalje od Mostara!

Gospodarski procesi oduvijek nemilosrdno određuju trendove na tržištu rada čineći neka zanimanja popularnijima od drugih. U posljednjih nekoliko godina, ti trendovi su stavili poseban naglasak na zanimanja CNC operatera i CNC programera koji su postali jedni od najtraženijih kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Upravo se u tim zanimanjima krije i vaša prilika da postanete traženi na tržištu rada!

Za postati kvalificiranim u ovom području ne morate ići dalje od Mostara! Dugi niz godina INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija.

INTERA TP i Haas – uvijek na strani pobjednika!

HTEC centar zapravo je skraćenica od Haas Technical Education Center. Već tri godine Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta trudeći se svojim vozačima dati priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo to svojim edukacijama u području CNC tehnologija INTERA TP nudi svojim polaznicima – u HTEC centru možete steći vještine koje će vam pokazati brži put do razvoja i pomoći u razvoju poslovne karijere.

Novi ciklus obuke na suvremenim strojevima 

Jesen u INTERA Tehnološkom Parku obilježit će novi ciklus jedne od najdugovječnijih obuka, one za CNC operatera! U ponedjeljak, 16.9.2019. godine počet će obuka koja traje 90 sati tijekom tri mjeseca, a podijeljena je na tri modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici. U sklopu obuke za profil ”CNC operater”, vrhunski predavači na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. Pored same obuke, INTERA Tehnološki Park vam može pružiti priliku da stupite u kontakt s poslodavcima koji traže nove kadrove.

Besplatno probno predavanje 

Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u 17h u petak, 6.9.2019. godine.

Zakoračite prema novom zanimanju

Svijet proizvodnje u posljednjih se nekoliko godina značajno promijenio upravo zahvaljujući primjeni CNC tehnologija i automatiziranih alata kojima se upravlja pomoću programiranih naredbi. Lokalne, regionalne i međunarodne metalne, drvne i druge industrije već godinama bilježe rast te traže kvalitetne kadrove koji mogu odgovoriti na potrebe tržišta.

Ne propustite biti dijelom ove priče i učiniti korak prema profesionalnom uspjehu! Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].

(Visited 149 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević