Obuka o metodologiji rada sa mladima

18 nov
Rok prijave 27.11.2015
Perpetuum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice Banja Luka i međunarodna organizacija CARE International organizuju Obuku o metodologiji rada sa mladima na bazi Program M priručnika u cilju spriječavanja nasilja i zloupotrebe psihoaktivnih supstanci za studente pedagogije, psihologije i socijalnog rada.
 Obuka se sprovodi u okviru projekta „Inicijativa mladića – dječaci i muškarci kao saveznici u prevenciji nasilja i rodnoj transformaciji na Zapadnom Balkanu“ koji se već devetu godinu uspješno sprovodi širom Republike Srpske, ali i u zemljama regiona (Srbije i Hrvatske). Tokom sprovođenja projekta razvijen je obrazovni model i odgovarajuća metodologija rada sa mladićima u vezi prevencije nasilja i promocije zdravih životnih stilova. Do sada, u Republici Srpskoj, program je prošlo oko 3 500 mladića, učenika srednjih škola u četrnaest gradova/opština.
Obuka je namijenjena studentima i studenticama pedagogije, psihologije i socijalnog rada i kroz nju se pružaju osnove o metodologiji prevencije nasilja u radu sa mladićima kao i primjerima dobre prakse koji se mogu primijeniti u redovnom školskom programu.
Ovom prilikom pozivamo zainteresovane studente/ice da učestvuju na ovoj obuci.
Obuka će se održati u Banjoj Luci, u resursnom centru Instituta Perpetuum Mobile (Adresa: Petra Kočića 3) , 30. novembra 2015. godine. Svi učesnici/ce će po završetku obuke dobiti potvrdu o učešću na obuci od strane Perpetuum mobile – Instituta za razvoj mladih i zajednice Banja Luka i međunarodne organizacije CARE International, koja služi priznanje o osposobljenosti za implementaciju Program M priručnika.
Troškove učestvovanja (potrebni materijal i osvježenje) snosi Perpetuum mobile.
Zbog ograničenog broja mjesta najljepše vas molimo da popunite prijavni obrazac i pošaljete na e-mail: [email protected] najkasnije do petka 27. novembra 2015. godine. Za sve informacije možete se obratiti na gore pomenuti e-mail.
(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin