Novi konkurs na Klix.ba: Potrebni Marketing & Sales Manageri

22 okt
Rok prijave 15.11.2018
Posao prodajnog marketing menadžera na portalu Klix.ba podrazumijeva unapređenje i održavanje prodaje oglasnog prostora direktnim klijentima i marketinškim agencijama. Fokus je na povećanju portfolija klijenata.

Od kandidata se očekuje da imaju iskustvo u prodaji te da poznaju tržište oglašavanja i medija u BiH. Prednost imaju oni kandidati koji imaju već ostvarene kontakte s potencijalnim klijentima i oglašivačima i poznaju osnove digitalnog oglašavanja. Neophodno je znanje rada na računaru, dugogodišnje korištenje interneta te znanje engleskog jezika. Od kandidata se očekuje timski rad, dobra poslovna komunikacija, sposobnost brzog učenja novih stvari i maksimalno zalaganje za ispunjavanje zadatih ciljeva.

Posao se obavlja uglavnom u Sarajevu i radnim danima, a nakon uspješnog probnog rada nudimo ugovor na neodređeno, fiksnu platu i godišnje bonuse.

Prijave sa CV-jem i pismom namjere slati isključivo na e-mail [email protected] s naznakom za konkurs za Marketing & Sales Managera.

Konkurs ostaje otvoren do 15. novembra 2018. godine. Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor.

(Visited 255 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments