Nova radionica u SPARKU: Java Bootcamp

2 avg
Rok prijave 20.08.2019

Ukoliko ste ikad čuli za programiranje, onda ste vjerojatno čuli i da je Java jedan od vodećih programskih jezika. Razloga je mnogo – od jednostavnosti korištenja preko sličnosti C and C++ programskim jezicima do objektno-orijentiranosti i sigurnosti. Java je sve popularnija iz godine u godinu upravo zbog svojih impresivnih značajki.

To znamo i u SPARK school, pa smo odlučili za buduće programere organizirati ubrzanu ljetnu radionicu pod nazivom Java Bootcamp: From Zero to Hero. Početni nivo radionice će se održavati od 16.9. do 16.10.2019., a da biste sudjelovali, ne trebate imati predznanje iz programiranja, no trebate položiti ulazni test koji će se sastojati od logičkih zadataka. Održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom, i ukupno će trajati 28 sati.

Na jesen ćemo imati i napredni nivo Java radionice te Tech Meetup na istu temu, no o tome više nakon početne radionice. Radionica će biti organizirana u sklopu projekta “How to become wanted?”, kojeg podržava Američka ambasada u BiH.

Želite naučiti programski jezik kojeg sve najveće IT firme u svijetu koriste za izradu desktop aplikacija i backend web sustava? Jer kako poznata poslovica kaže: “Onaj tko zna Javu nije u potrazi za poslom!”.

Prijaviti se možete popunjavanjem forme najkasnije 20.8.2019., a sudjelovanje je, kao i uvijek, besplatno.

(Visited 148 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević