NLP – Besplatna info radionica u Banjaluci

4 okt

Prijavite se na besplatnu NLP radionicu, koju Bitlab organzuje u saradnji sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske.

Prva radionica održava se u 13.00 u Velikoj sali Privredne komore RS ( Đure Daničića 1/2 ), a druga u 18.00 u prostorijama BitLab-a ( Jevrejska bb, 3. sprat ), 11. oktobra u Banjaluci.

Više o CARSu možete pročitati ovde.

Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unaprijedite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

NLP je metodologija koja skoro pola vijeka proučava baš sve to što pored inteligencije utiče na uspjeh, proučavajući i modelujući najuspješnije pojedince u različitim oblastima. Iz tog istraživanja proizašle su različite strategije, obrasci, tehnike i alati koji svima mogu biti podrška u razvoju i maksimalnom iskorišćenju naših potencijala. Oni su osnova i ove radionice.

Benefiti koje donosi NLP su:

  • efikasna komunikacija
  • pravilno postavljanje ciljeva
  • coaching alati
  • liderske veštine
  • oslobađanje kreativnosti

NLP je najsavremenija i nasveobuhvatnija metodologija koja se koristi za lični razvoj i unapređenje poslovnog uspeha. Bavi se razumevanjem kako ljudi organizuju svoja razmišljanja, osećanja, ponašanja i jezik i kako ta organizacija utiče na rezultate koje imaju. NLP pruža ljudima alate za modelovanje izvanrednih performansi postignutih od strane genija i lidera u svojoj oblasti.

Polazna osnova NLP-a je da svaka osoba kreira svoje jedinstvene unutrašnje mentalne mape sveta. One nastaju kao proizvod načina na koji filtriramo i sagledavamo informacije koje su primamo kroz naših pet čula iz sveta oko nas.

Više o NLP-u možete pročitati ovdje.

Broj mjesta je ograničen. Rezervišite svoje mjesto na [email protected] ili putem brojeva telefona 065/028-013 ili 065/720-431

Prijavu možete poslati i ispunjavanjem ankete na www.eankete.com/sr/anketa/98

FB Event

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments