Networks & Buka: “Ovo je mojih 5 minuta”

18 mar
Rok prijave 21.03.2017

Put do uspjeha – od ideje do realizacije?

NETWORKS u saradnji s magazinom BUKA organizuje javni talk show na kojem će u petominutnom izlaganju uspješne priče predstaviti sljedeći govornici:

– Edin Mehić (Networks, Posao.ba, Kolektiv)

– Haris Memić (Symphony) -TBC

– Arijana Miličević (CHICovnik)

– Bruno Omerović (Koola)

– Erma Mulabdić (IT girls)

– Faik Ćatibušić (AntColony)

– Besima Svraka (FBL magazin)

Moderator ovog događaja je Aleksandar Trifunović, glavni i odgovorni urednik magazina BUKA. Nakon uvodnog predstavljanja i završetka posljednjeg govora, slijedi panel diskusija sa svim sudionicama.

Cilj ovih događaja jeste da se javnosti pošalje kako uspjeti u ovoj zemlji, kako nametnuti ekonomiju kao temu – u medijima i u javnom diskursu generalno. Namjera je da se kroz pozitivne osobne primjere pokaže kako proces ekonomskih reformi može dovesti do pozitivnih rezultata.

Imate ideju, ali ne znate otkud krenuti? Saznajte iskustva osoba koje su svoje ideje pretvorili u uspješne priče na regionalnom ili globalnom tržištu.

Događaj je zakazan za utorak, 21.3. od 17:00 do 19:00 sati  a održat će se u prostorijama Networksa (Skenderpašin br.1, Sarajevo.) Potvrdite svoj dolazak najkasnije do utorka (21.3.2017.godine do 12:00 sati) na e-mail: [email protected].

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin