Networking: Bosnia and Herzegovina & Diaspora – Growing Businesses

1 jun

Restart 11.08.2016. godine organizira Networking Event za dijasporu u Sarajevu dan prije Sarajevo Film Festivala. 

Cilj dogadjaja je podsticaj reintegraciji dijaspore i lokalne zajednice kroz poslovno-društvenu interakciju za bolju Bosnu i Hercegovinu, bilo da
se radi o pristupu kompanija novom tržištu (Top 15 zemalja dijaspore ili bh.tržištu) ili ulaganjem u projekte / startupe u Bosni i Hercegovini. “Ovaj event je odličan metod da spovežemo organizacije i pojedince diljem svijeta da dođu sa idejama i nađu partnere za
svoje projekte”, ističu iz Restarta.

Ciljevi ovog networking eventa su promovirati BiH kao zemlju u kojoj je moguće uspostaviti uspješnu firmu sa visokokvalitetnim osobljem koje može ponuditi usluge prema potrebama svjetskih tržišta, prezentirati kompanije iz dijaspore i inostranstva koji žele napraviti partnerstva sa kompanijama ili pojedincima u BiH, te povezati kompanije i pojedince iz dijaspore sa firmama i pojedincima iz BiH kako bi se uspostavila uspješna saradnja u područjima u kojima djeluju.

Kako da se pridružite događaju?
– Svi zainteresovani za aktivno učešće na Restart Networking Eventu moraju poslati aplikaciju koja sadrži informacije o organizaciji, projektu ili ideji te kakvog partnera u realizaciji toga traže. Mi ćemo prikupljene informacije dostaviti potencijalnim učesnicima kako bi znali šta ih očekuje na ovom događaju.
Više informacija na http://restart.ba/events-tickets/restart-networking-event/

Također, Restart Vas poziva da se registrujete na stranici, ako ste u potrazi za zanimljivim projektima u koje želite investirati http://restart.ba/investors/ ili ako imate projekt i želite se predstaviti potencijalnim investitorima http://restart.ba/startups/.

FB EVENT

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin