Naučite da pravite sajtove: Besplatan Dreamweaver kurs na ITAcademy u Sarajevu

21 jun

Ako prilikom surfovanja internetom konstantno nailazite na nelogičnosti i sajtove za koje mislite da bi mogli biti unaprijeđeni, onda je to znak da bi trebalo da se oprobate u ulozi web dizajnera. Sada vam se pruža idealna prilika za to, na besplatnom Dreamweaver kursu pod nazivom Uvod u web dizajn, koji će se održati od 22. juna do 10. jula na ITAcademy.

Dreamweaver kurs će se održati u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, a svi zainteresovani mogu obezbijediti svoje mjesto popunjavanjem ove prijave. Kurs je prilagođen različitim nivoima znanja, što znači da ga bez poteškoća mogu pohađati i apsolutni početnici, kao i oni koji su već napravili svoje prve korake u oblasti web dizajna.

Web dizajn – oblast kojoj su uvijek potrebni novi kreativci

Ako pokušate da se sjetite najboljeg, ali i najlošijeg sajta koji ste ikada posjetili, vjerovatno će vam djelovati da oni nemaju ništa zajedničko. Međutim, ono što spaja ta dva sajta, kao i ostale web stranice, jeste činjenica da će svi kad-tad morati da budu redizajnirani. Svaki web sajt je osuđen na propast ako se s vremena na vrijeme ne dorađuje i ne unapređuje. Pojedina istraživanja pokazuju da se sajt poslije otprilike 2 godine smatra zastarjelim i nefunkcionalnim.

Drugim riječima, to znači da je stalna potražnja za web dizajnerima na tržištu. Ako se tome dodaju i klijenti koji žele dizajn potpuno novog sajta, landing stranice ili mobilne aplikacije, onda je jasno zašto su ovoj oblasti uvijek potrebni svježi, kreativni stručnjaci, koji će svojim drugačijim pogledom pomjeriti granicu atraktivnog.

Osim toga što web dizajneri ne moraju da brinu hoće li pronaći posao, ovo zanimanje donosi i brojne druge benefite. Pravljenje sajtova predstavlja odličnu priliku za visoku zaradu, a tu je i mogućnost rada od kuće uz fleksibilno radno vrijeme.

Savladajte Dreamweaver i napravite prvi konkretan potez ka zanimanju web dizajnera

Dreamweaver kurs, koji će voditi predavač Igor Dugonjić, predstaviće vam jedan od najmoćnijih Adobe programa za dizajniranje sajtova i aplikacija. Ovaj softver odlikuje jednostavno korisničko okruženje koje web dizajnerima i programerima omogućava da sa lakoćom uređuju sajtove i aplikacije bez pisanja HTML koda.

Upravo zato Dreamweaver spada među programe koje je moguće veoma brzo i bez poteškoća savladati čak i ako ste apsolutni početnici u oblasti web dizajna. Istovremeno, pomenuti softver vam pruža priliku da u kratkom vremenskom periodu počnete samostalno, od nule, da kreirate atraktivne web stranice i aplikacije. Kada jednom usvojite praktične vještine i korisne trikove za rad u Dreamweaveru, to znači da ste već napravili prvi i najznačajniji korak ka odlično plaćenom zanimanju web dizajnera.

Pohađajte besplatan kurs u modernim računarskim laboratorijama ITAcademy

Besplatan kurs Adobe Dreamweaver održaće se u novim prostorijama ITAcademy, u kojima se obrazuju budući IT stručnjaci nove generacije. Ove prostorije opremljene su najmodernijom tehnologijom po najvišim svjetskim standardima.

Tokom kursa imaćete priliku da, kao i polaznici ITAcademy, radite na najnovijim računarima, koristite licencirane programe i usvajate praktične vještine u uslovima u kojima posluju velike IT kompanije. Ovakva edukacija ne samo da će vas pripremiti za kreiranje sajtova već ćete moći i da vidite kako u realnom okruženju izgleda posao web dizajnera.

ITAcademy – pravo mjesto da steknete znanja koja će od vas napraviti IT stručnjaka

Već godinama ova prestižna međunarodna akademija predstavlja lidera u obrazovanju IT stručnjaka. O tome svjedoče iuspjesi njenih polaznika koji nakon 12-mjesečnog školovanja bez problema nalaze posao.

ITAcademy vam pruža mogućnost da birate između različitih smjerova, na kojima stičete znanja iz programiranjaweb i grafičkog dizajnaadministracije,IT poslovanja3D dizajna i CAD-akreiranja mobilnih aplikacija i multimedije.

Predavači su cijenjeni stručnjaci u svojim oblastima i pedagozi sa iskustvom, dok je kvalitet nastave u skladu sa visokim Cambridge standardima. ITAcademy je i autorizovan Adobe Training Center, u kom polaznici stiču najviša znanja u skladu sa ovom prestižnom kompanijom, a po završetku školovanja možete steći i međunarodno priznate Adobe certifikate, koji su svjedočanstvo vaše stručnosti. Posebna prednost ITAcademy jeste i DesignStudio, koji svim polaznicima koji se odluče za dizajn i multimediju omogućava praksu u realnom poslovnom okruženju. Za manje od godinu dana školovanja dobićete primjenjiva i naplativa znanja, koja ćete moći da ponudite domaćim i svjetskim kompanijama.

Brzo i lako do korisnih trikova kroz praktične primjere

Svi koji obezbijede prisustvo na ovom kursu tokom predavanja će imati priliku da se edukuju po provjerenim i dokazanim principima ITAcademy. Časovi će biti fokusirani na praktične i realne primjere koji će vam omogućiti da usvojite konkretne i primjenljive vještine i tako zakoračite u oblast web dizajna.

Kako bi svakom polazniku ovog kursa bio omogućen najviši kvalitet nastave, ITAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta. Zato požurite, prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto na besplatnom Dreamweaver kursu.

(Visited 179 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević