Najveće takmičenje u kreiranju web i mob aplikacija u Tuzli

10 sep
Rok prijave 29.10.2017

Bicom Systems Hackathon – “Let’s communicate!” je takmičenje u kreiranju web i mobilnih aplikacija na temu modernih načina komuniciranja. Kompanija Bicom Systems bavi se razvojem telekomunikacijskih sistema, spremnih za upotrebu i distribuciju širom svijeta.

Organizacijom najvećeg hackatona u Tuzli do sada, u saradnji sa tri studentske organizacije (EESTEC LC Tuzla, FET Tuzla i IEEE Student Branch Tuzla), Bicom Systems želi pružiti priliku mladim ljudima da pokažu svoju kreativnost i talenat, te realiziraju svoje ideje iz domena telekomunikacija.

Prijavi se

Prijaviti se mogu mladi iz cijele Bosne i Hercegovine koji imaju između 17 i 25 godina – individualno, ili kao tim od maksimalno 5 članova, ovdje.
Svi učesnici će uz pomoć mentora raditi na rješavanju odabranih problema u periodu od 27.10.2017. do 29.10.2017., u prostorijama Fakulteta elektrotehnike u Tuzli.

Vrijedni organizacijski timovi će se potruditi da obezbijede sve neophodne uvjete za produktivan rad, a za najbolja rješenja koja unaprjeđuju oblast telekomunikacija predviđene su vrijedne novčane nagrade. Stručni žiri koji će ocjenjivati radove čini tim visoko kvalifikovanih i talentovanih ICT stručnjaka.

Osvoji

Osim novčanih nagrada za najbolje timove, istaknuti pojedinci dobit će priliku za zaposlenje ili stipendiranje od strane Bicom Systems kompanije.

Odavno je poznato da hackathoni pored rada podrazumijevaju i dobru zabavu i druženje, stoga vas pozivamo da se prijavite što prije, uz kratko motivacijsko pismo, ili obrazloženje ideje koju biste željeli realizirati.

Za sve učesnike izvan Tuzle bit će obezbijeđen smještaj, te refundirani putni troškovi. Broj učesnika je ograničen.

Više informacija

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments