Nahla: U toku upis za kurseve engleskog i turskog jezika

26 feb

U toku je upis polaznica proljetnog ciklusa kurseva engleskog jezika u Nahli.

Jedan stepen sastoji se od 36 časova i traje dva i po mjeseca. Nastava se održava dva puta sedmično u trajanju od 90 minuta, u malim grupama i ugodnom ambijentu.

U ovom ciklusu u ponudi su sljedeći stepeni kursa:

I stepen, ponedjeljkom i srijedom, 19.30-21.00h
II stepen, ponedjeljkom i srijedom, 18.00-19:30h
III stepen, ponedjeljkom i srijedom, 18.00-19:30h i 19.30-21-00h
IV stepen, utorkom i četvrtkom, 19:30-21.00h
VI stepen, ponedjeljkom i srijedom, 19.30-21.00h

Cijena jednog stepena je 95 KM, za članice Centra 80 KM, za učenice i studentice 47,50, a za penzionerke 66,50 KM.

Početak nastave: 7. marta 2016.

Prijave isključivo uz uplatu svaki dan osim petka od 12 do 20h do 2. marta 2016. na Nahlinom info desku. Broj mjesta je ograničen. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected].

Turski jezik

Želite naučiti turski jezik dovoljno da biste se mogli sporazumijevati bez poteškoća? Želite učiti o turskom narodu, kulturi, običajima? Želite kreativnu nastavu i kvalitetno učenje jezika? Odaberite Nahline kurseve turskog koji su prilagođeni vašim potrebama.
Nastava se održava dva puta sedmično u trajanju od 90 minuta, u malim grupama i ugodnom ambijentu. Jedan stepen sastoji se od 36 časova i traje dva mjeseca.

U ovom ciklusu u ponudi su sljedeći stepeni kursa:

I stepen, utorkom i četvrtkom, 16.30-18.00h
II stepen, utorkom i četvrtkom, 18.00-19.30h
III stepen, utorkom i četvrtkom, 18.00-19.30h
IV stepen, utorkom i četvrtkom, 19.30-21.00h

Cijena jednog stepena 95KM, za članice Centra 80 KM, za učenice i studentice 47,50, a za penzionerke 66,50 KM.

Početak nastave: 15. marta 2016.

Prijave isključivo uz uplatu na Nahlinom info desku svaki dan osim petka od 12 do 20h do 9. marta 2016. Broj mjesta je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected].

(Visited 258 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emir Kustura