Nahla: Obuka za pisanje biznis plana

5 maj
Rok prijave 09.05.2016

Imate ideju koju želite pretočiti u poduzetnički poduhvat, a ne znate odakle krenuti? Potrebna vam je svojevrsna mapa koja će vam pomoći da pređete put od ideje do biznisa? Naučite kako izraditi biznis plan i osigurajte da uz što manje iznenađenja i neplaniranih aktivnosti definirane ciljeve poslovanja pretvorite u stvarnost.

 

Obuka obuhvata 20 sati interaktivne nastave u sljedećim oblastima:

  • Osnove poduzetništva
  • Marketing biznis plana
  • Planiranje proizvodnje i prodaje
  • Pravni okvir biznisa
  • Finansijski okvir biznisa
  • Praktična izrada biznis plana

Nastavu će držati Almir Paočić, diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom u pokretanju start up preduzeća i mentorisanju mladih poduzetnika/ca u oblasti istraživanja tržišta, razvoja biznisa, tehnika prodaje, vođenja finansija, poslovnog pregovaranja, te pronalaska investitora za razvoj poslovanja.

Nahlina poslovna zajednica će, u saradnji s predavačem, pružiti polaznicamamentorsku podršku u cilju procjene kvaliteta biznis plana u svim njegovim segmentima.

Tim Nahline poslovne zajednice upoznat će polaznice obuke s mogućnostima finansiranja njihovih poslovnih ideja kroz  Nahlin Fond za poslovnu podršku i Finansijsku liniju za privrednike koju relizira Bosna Bank International d.d. Sarajevo u saradnji s Općinom Novi Grad Sarajevo.

Obuka će se realizirati u prostorijama CEI „Nahla“, u ulici Džemala Bijedića 122 u Sarajevu, u sljedećim terminima:

  • 14.5.2016. subota od 10.00 – 13.30 sati
  • 15.5.2016. nedjelja od 10.00 – 18.00 sati
  • 21.5.2016. subota od 10.00 – 18.00 sati

Cijena obuke: 50 KM, za članice Nahline poslovne zajednice 40 KM. Po završetku obuke polaznice koje su prisustvovale svim modulima dobit će certifikat kojim se potvrđuju stečene kompetencije.

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA   uz uplatu kotizacije do 9. maja 2016. godine na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h. Broj mjesta je ograničen! Mjesto na obuci se osigurava po redoslijedu uplate.

Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: [email protected]

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin