Nahla: Kurs šivenja – upis za maj!

19 apr
Rok prijave 27.04.2017

Trenutno je u toku upis za jednu grupu prvog stepena kursa šivenja za mjesec maj. Zbog velike popunjenosti kapaciteta dostupan je samo jedan termin: utorkom i četvrtkom, od 18.00 do 19.30h. Požurite, broj mjesta je ograničen!

Kurs šivenja sastoji se od šest stepena, a svaki stepen traje mjesec dana. Nakon završenih šest stepena savladaju se osnove šivenja, upoznaju dijelovi mašine i njen rad, pravilno uzimanje mjera, izrada šnita, te se kroz praktičan rad na času nauči šivenje suknje s podstavom, pantalona, bluze, haljine i sakoa.

Na kraju šestog stepena izdaje se certifikat.

Nastava jedne grupe prvog stepena za koju su otvorene prijave za mjesec maj održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkoma, u terminu od 18.00 do 19.30h. Kurs vodi instruktorica Alma Hrustemović.

Svoje mjesto potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim petka od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate kursa. Rok za prijavu je 27. april 2017.

Jedan mjesec pohađanja kursa košta 40 KM, za članice Centra 35 KM. Osiguran je popust za redovne studentice i penzionerke. Nastava počinje u četvrtak, 4. maja 2017.

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših kurseva šivenja pogledajte OVDJE.

Informacije i prijave na telefon 710-650 ili e-mail [email protected].

Zavirite u FB fotoalbum s fotografijama s nastave i osjetite djelić sjajne atmosfere.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin