Nahla: Kurs fotografije – upis u toku!

24 mar
Rok prijave 31.03.2016

Mnogi od nas ponekad uspiju napraviti dobru fotografiju, ali često ne znaju kako su to uradili! Ukoliko želite saznati tajne dobre fotografije prijavite se na kurs fotografije koji počinje u nedjelju, 3. aprila 2016.

Kurs fotografije namijenjen je svima koji žele naučiti osnove fotografije, od teoretskog predstavljanja historije fotografije do rukovanja foto opremom.

Osmišljen je tako da bude jednostavan i razumljiv početnicima, a jednako zanimljiv i onima s osnovnim znanjem fotografije.

U toku trajanja kursa obrađivat će se različite teme (kompozicija, žanrovi fotografije, manipulisanje prirodnim i vještačkim svjetlom, osvjetljenja i dubinske oštrine, fokusiranje, noćna fotografija, reklamna fotografija, postprodukcija).

Jednaka pažnja bit će posvećena teoriji i samostalnom praktičnom radu.

Nastava traje 8 sedmica i sastoji se od 8 susreta po 120 minuta, a održavat će se nedjeljom od 18.00 do 20.00h. Cijena kursa iznosi 100 KM.

Kurs vodi fotografkinja Aida Redžepagić.

Napomena: Polaznice koriste vlastiti digitalni fotoaparat (kompaktni ili DSLR).

Prijave isključivo uz uplatu do 31. marta 2016. na Nahlinom info desku svakim danom osim petka od 12 do 20h. Za dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected]. Broj mjesta je ograničen. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin