Nahla: Besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika

23 jan
Rok prijave 27.01.2016

Ukoliko želite obogatiti svoje znanje engleskog jezika i korisno utrošiti svoje vrijeme, prijavite se na dvomjesečni konverzacijski kurs engleskog jezika.

Na časovima konverzacijskog engleskog jezika imat ćete priliku:

–  obogatiti svoj vokabular,

–  fokusirati se na komunikaciju i tečnost engleskog jezika, a ne samo na ispravnost,

–   savladati vještine formalnog i neformalnog razgovora na engleskom jeziku o svakodnevnim temama.

Kurs će se održavati dva puta sedmično po 90 minuta, ponedjeljkom i srijedom od 16.30 do 18h. Nastava počinje 15. februara 2016.

Instruktorica engleskog jezika je Zeliha Sare Şanlı iz Turske, magistrica međunarodnih odnosa i instruktorica stranih jezika više od 10 godina u Centru za mlade Bayrampaşa i centru ISMEK u Istanbulu.

Kurs je besplatan i namijenjen članicama Nahle (KAKO SE UČLANITI U NAHLU). Nivo poznavanja engleskog jezika neophodan za upis na ovaj kurs je minimalno B1.

Prijave do 27. januara 2016. ili do popune mjesta putem ONLINE FORMULARA. Broj mjesta je ograničen! Na osnovu redoslijeda prijave polaznice će putem maila biti pozvane na pristupni intervju.

Polaznice koje postignu zadovoljavajući nivo poznavanja engleskog jezika bit će primljene na konverzacijski kurs i obavezne su uplatiti polog u iznosu od 30 KM (osim onih koje se učlanjuju ovim povodom) kao garanciju učešća na kursu, koji će uredno biti vraćen svim polaznicama koje redovno budu pohađale časove.

Napomena: Polaznice koje su u prošlom ciklusu pohađale konverzacijski kurs engleskog jezika kod prof. Şanlı nemaju pravo ponovo pohađati ovaj kurs.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin