Nagradno takmičenje na temu “Pozitivni primjeri me okružuju ”

7 nov
Rok prijave 30.11.2015

Kreativni ste i vidite pozitivne primjere oko sebe?
Želite fotografijom ili likovnim radom predstaviti okruženje iz svoje perspektive?Kratkim pričama i pjesmama želite usmjeriti pažnju na svoje uzore i ukazati da kanzumiranje droge i nezdravi načini življenja nisu jedini put u današnjem društvu?

Udruženje Proslavi Oporavak iz Sarajeva organizuje nagradno takmičenje na temu “Pozitivni primjeri me okružuju ” .Takmičenje je namjenjeno mladima sa područja Kantona Sarajevo, u okviru projekta “Da, pozitivnom!” podržanom od strane Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.

Očekuju vas vrijedne nagrade za 2 najbolja rada u okviru 2 kategorije likovni rad/fotografija i poezija/priča. Prva nagrada u vrijednosti 100KM a druga u vrijednosti 50KM.

Rok za prijavu radova je 30.11.2015. godine nakon čega ćemo organiziranti manifestaciju dodjele nagrada i grupnu izložbu radova u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo.

Učestvujte i budite pokretači promjena! Radove možete dostaviti na mail [email protected] ili putem pošte na adresu Danijela Ozme 11/2.

Više informacija o udruženju Proslavi Oporavak možete pronaći ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin