Nagradni natječaj za najbolju „Razglednicu iz budućnosti“

14 nov
Rok prijave 04.12.2016
Zamisli naš svijet 2030. godine, napravi razglednicu i osvoji vrijedne nagrade.

“Razglednice iz budućnosti” je takmičenje u organizaciji UN BiH koje ti daje mogućnost da predstaviš svoju viziju svijeta 2030. godine.

Cilj natječaja je da predstavimo vizije djece i osoba svih uzrasti o svijetu kakav želimo ili kakav nas očekuje, te da na taj način pomognemo raspravu o trendovima i gorućim pitanjima, izazovima današnjice i mogućnostima budućnosti.

Treba li ti inspiracija?

Potraži razglednice koje imaš i zamisli budućnost. Ne treba ti kristalna kugla ili savršeno umijeće crtanja. Ne tražimo od tebe da predvidiš budućnost, nego da skreneš pogled sa svakodnevnih tema u svijet pred nama.

Potrebna ti je pomoć?

Znaš li da cijeli svijet ima ciljeve koje želi ostvariti? Ukupno 17 Ciljeva održivog razvoja predstavljaju plan za novi, bolji svijet, kojem se pridružila i Bosna i Hercegovina. Obavezno se upoznaj sa ciljevima prije nego napraviš svoju razglednicu. Reci nam crtežom, slikom, fotografijom, kolažem ili kako god zaželiš, kakva je naša budućnost. Da li su ciljevi ostvareni u našoj budućnosti? Ili nisu? Razglednicom nam reci kakva je budućnost.

Rok za prijavu je do 04.12.2016. godine (do 23:59 h)

Ali najprije, pogledaj PRAVILA NATJEČAJA.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments