Nagradna igra RIO priče sa putovanja i Experience BIH

29 dec
Rok prijave 15.01.2017

“Naše iskustvo je počelo još 2005. godine, kada smo i sami učestvovali u programu studentske razmene Work and Travel USA. Nakon nezaboravne ljetnje avanture, poželjeli smo da i drugi ljudi dožive i iskuse život, rad, samostalnost, odgovornost, multikulturalnost…i tako se rodila ideja o Experience-u. Počeli smo od 2012. godine sa osnivanjem Experience d.o.o da pružamo šansu mladima iz BIH da iskuse nešto novo i nesvakidašnje.”

Ovako svoju priču počinju u ovoj popularnoj W&T agenciji, koja godišnje pošalje više stotina zadovoljnih studenata u Ameriku.

Danas Experience pored inicijalnog programa studentske razmjene Work and Travel USA, pruža mladima i mogućnost stručnog usavršavanja kroz programe Internship i Training USA, kao i najpouzdaniju uslugu povraćaja poreza iz SAD.

Sa zadovoljstvom pomažemo kandidatima da dođu do novog i neprocenjivog iskustva na najbolji i najlakši način, jer iz ličnog iskustva razumijemo potrebe i želje kandidata. Mi smo prošli kroz ovu nezaboravnu avanturu, a sada želimo da je podelimo sa drugima.

Experience BiH je trenutno jedina agencija u BiH koja dovodi američke poslodavce u našu državu. Svim studentima se posvećuje posebna pažnja u toku njihovog procesa apliciranja kao i nakon odlaska u Ameriku, gdje se vodi računa na najsitnije detalje, kako bi svi učesnici programa bili maksimalno zadovoljno.

Kako se godinama sve veći broj studenata prijavljuje za odlazak u Ameriku, Experience BiH ima jedno malo iznenađenje za sve čitaoce. Tačnije pet iznenađenja.
Povodom novogodišnjih praznika odlučili smo da organizujemo jednu nagradnu igru pod nazivom Experience nagradna igra, kako bi na neki način nagradili sve naše studente i pratioce.

A pitate se koje su nagrade? Zar Vam nismo rekli da je ovo iznenađenje ? Pet sretnih dobitnika imaće priliku da osvoji jedan od posebnih paketa koje poklanja Experience BiH.

Pravila za nagradnu igru

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno da je da:

1. Lajkujte Facebook stranicu Experience work and travel (ukoliko niste ? )

2. Podijelite stranicu
3. Napišite u komentar koja vam se priča do sada najviše svidjela i zašto volite putovati.

Napomena: Nagradna igra traje do 15.1.2017.

Za više informacija o programu i iskustvima ljudi, pogledajte dva videa ispod.

Za više informacija o programu, posjetite kancelarije:

Kancelarija Banja Luka
Adresa: Stepe Stepanovića 95A
Kancelarija Doboj
Adresa: Vojvode Mišića 54
(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin