Nagradna igra: Poslušaj moju priču!

6 feb
Rok prijave 25.02.2017

plakat-678x381

Koja je tvoja priča?
Ako imaš između 16 i 25 godina, živiš u Tuzli ili Brčkom i pisanje ti je jača strana – imamo super informacije za Tebe! Odsjek za žurnalistiku Filozofskog fakulteta u Tuzli i Ekonomski fakultet Brčko te u okviru projekta #e4u, a zahvaljujući Kancelariji specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH žele nagraditi jer ćeš napisati najbolju motivirajuću priču namijenjenu mladima, vlastima i biznismenima!

Podijeli s nama svoju priču o trudu, posvećenosti, odgovornosti, učenju i kreativnosti i budi jedan od 30 sretnih dobitnika koje ćemo nagraditi Smart tabletom i slušalicama. Napiši priču koja će motivisati mlade ljude Bosne i Hercegovine da ostanu u državi, vlasti da počnu uvažavati mlade i biznismene koji bi kapacitetne mlade ljude trebali zapošljavati uvijek i zauvijek!

Tu je još jedan izazov! Svoju priču nam osim u pisanoj verziji trebaš dostaviti i u formi video snimka kojim ćeš nas kupiti i svoju nagradu pokupiti! Usudi se, napiši priču i snimi je do 25. februara, potom našoj komisiji ostavi malo vremena da donese odluku i obraduj se!

Rok za dostavljanje motivirajućih priča i video snimaka je 25. februar (ni minut duže od ponoći)! Sve to pod nazivom uz kratke informacije o sebi (Ime i prezime, grad, srednja škola, fakultet (može, a i ne mora), datum rođenja) pošalji na mail adresu mojaprič[email protected]!

I da! Svaka video priča će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici našeg projekta www.facebook.com/Moja jer ćeš učešćem u ovoj nagradnoj igri doprinijeti projektu Moja država, diploma i plata! Zar to nije sjajno?! Zato nam se javi, s nestrpljenjem Te čekamo!

Za dodatne informacije obratite se putem inboxa ranije navedene facebook stranice.

Projekt tim e4u
Filozofski fakultet Tuzla i Ekonomski fakultet Brčko

Kompletan poziv: Poziv za učešće u nagradnoj igri 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments