Nagrada za inovativne nastavnike

14 okt
Rok prijave 01.11.2017

COI Step by Step je u 2016. godini uz podršku donatora i prijatelja pokrenuo inicijativu za dodjelu godišnje nagrade za inovativne odgajatelje i odgajateljice, nastavnike i nastavnice i stručne sradnike i saradnice u predškolskom, osnovnom i srednjem obrazovanju. Ova nagrada je jedna u nizu aktivnosti osmišljenih sa ciljem promovisanja važnosti nastavničke profesije, i njihove nemjerljive uloge u razvoju društva i svih drugih profesija.

IN godišnja nagrada želi prepoznati, nagraditi i promovisati one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja, predane i posvećene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čaro bnu avanturu učenja i otkrivanja.

Pet glavnih nagrada biće dodijeljeno pobjednicima iz svake od navedenih kategorija. Glavne nagrade iznose 1.000,00 KM a prvonagrađeni dobijaju plaketu Najinovativniji nastavnik/ca za 2017. godinu u svojoj kategoriji.

Za godišnju IN nagradu se mogu prijaviti svi zaposleni ili na drugi način angažovani odgajatelji/ce, nastavnici/ce osnovnih i srednjih škola i stručni saradnici/ce sa područja cijele BiH.

Više informacija o kriterijima i načinu prijave pogledajte ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin