Nagrada “Gordana Jelić” za Volontera godine

25 nov
Rok prijave 30.11.2018

Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Nagrade “Gordana Jelić” za Volontera godine u 2018. godini.

Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” poziva zainteresirane fizičke i pravne osobe (neprofitne organizacije, udruge, zaklade, javne ustanove, općine, gradove i mjesne zajednice) iz Bosne i Hercegovine da podnesu prijave s prijedlozima kandidata/kandidatkinja, za dodjelu Nagrade “Gordana Jelić” za volontera/volonterku 2018. godine.

Za Nagradu se mogu nominirati svi volonteri/volonterke koji su tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijeli radu organizacija/udruga/ustanova/općina/gradova/mjesnih zajednica sa više od 60 volonterskih sati. Pri tome su kandidati dali poseban doprinos u promicanju i razvoju volonterstva.

Zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu nominirati volontere/volonterke za Nagradu tako što će ispuniti Nominacijski obrazac za Volontera 2018. godine i isti dostaviti na jedan od tri predložena načina: mailom na [email protected] , poštom ili osobno ( u zatvorenoj kuverti s naznakom “Volonter godine 2018 – Nagrada Gordana Jelić”) na adresu:

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać – Predstavništvo Široki Brijeg
Fra Didaka Buntića 72
88220 Široki Brijeg
Bosna i Hercegovina

Prijave se zaprimaju do 30.11.2018. do 16:00 sati (za prijave koji se dostavljaju osobno) i do 23:59 za prijave koje se dostavljaju mailom ili poštom.

Pozivamo vas da prijavite svoje kandidate za volontera/volonterku godine!

Nominacijski obrazac preuzmite ovdje.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments