Motivator: Radionica “Budi liderka pomirenja i razvoja”

3 feb

Udruženje Motivator vas poziva na završnu radionicu „Budi liderka pomirenja i razvoja“ koja će se održati u petak, 05. 02. 2016. godine, u prostorijama Vijeće mladih Općine Stari Grad Sarajevo, sa početkom u 11:00 sati.

Cilj ove i ostalih radionica jeste da doprinese pomirenju, razbijanju predrasuda i promociji različitosti kroz zbližavanje i zajednički lokalni aktivizam, kroz osnaživanje žena kao nositeljica tog procesa. Svrha projekta je povezivanje građana/ki iz opština Sokolac, Istočno Novo Sarajevo i Novo Sarajevo kroz stvaranje povjerenja i prijateljstva.

Radionica će biti održana u okviru istoimenog projekta kojeg provodi Udruženje Motivator – udruženje za razvoj civilnog društva.

Projekat je podržan kroz USAID-ov projekat PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) koji implementira CRS (Catholic Relief Services) u partnerstvu sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u BiH.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite putem e-mail-a [email protected] ili putem telefona 033/ 843-968.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin