Mostar: Prezentacije o pripremi i implementaciji EU projekata

13 jan
Za studente i zaposlenike Univerziteta Džemal Bijedić, Kancelarija za međunarodnu saradnju organizuje dvije prezentacije na temu prijave i implementacije projekata iz EU sredstava, pod nazivom:
1. Uvod u EU projekte
koja će se održati u petak, 20.1.2017. u 10 sati u trajanju od sat i po. Ova prezentacija je namijenjena svim zainteresiranim polaznicima  – početnicima u pisanju i implementaciji projekata iz EU izvora, a upoznat će sve zainteresirane s osnovama prijave i implementacije projekata iz EU sredstava.
2. Implementacija projekata iz EU izvora – administrativni aspekti
koja će se održati u utorak, 24.1.2017. u 10 sati s trajanjem od 45 minuta do sat vremena. Ova prezentacija i razmjena iskustava namijenjena je svim polaznicima koji imaju iskustva u prijavi i implementaciji EU projekata, gdje će se predstaviti i razmijeniti primjeri dobre prakse.
Obje prezentacije će se održati u Sali za simulovano suđenje Pravnog fakulteta Univerziteta.
Prezentacije će održati Aleksandra Banić, mag. oec., rukovoditeljica Ureda za EU projekte pri Sveučilištu u Splitu koja na Univerzitetu „Džemal Bijedić” u Mostaru boravi u sklopu mobilnosti preko projekta Erasmus Mundus Akcija 2 Greentech. Domaćin gđi. Banić je Kancelarija za međunarodnu saradnju.
(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin