Mostar: Posjetite SPARK Gadget Show

13 dec

Tech entuzijasti će imati priliku posjetiti SPARK Gadget Show, koji će se održati u srijedu 14.12.2016. u prostorijama SPARK kafića u Mostaru od 13 do 17 sati. Bit će predstavljeni najnoviji uređaji iz svijeta virtualne stvarnosti, automatiziranog upravljanja kućama, robota, bespilotnih letjelica i električnih vozila. Zainteresovani će moći isprobati sve izložene uređaje i saznati na koji način rade.

Virtualna stvarnost je tema kojom se bavi nekoliko članica SPARK grupacije, pa je i logično da će biti predstavljeni HTC Vive, Oculus Rift i Microsoft HoloLens. Google Home i Amazon Tap vam dopuštaju da svojim glasom upravljate pametnim kućama. Dajte im naredbu i prosudite koji je bolji.

Za sve koji nisu imali priliku posjetiti Multirotor Challenge, a zanimaju ih dronovi, na ovoj izložbi će biti predstavljen i DJI Mavic, DJI M100 Matrice, DJI Phantom 4 i DJI Phantom 3. Tu će biti i električna vozila Greyp Bikes, Tesla auto Modeli S i X, Xplorer Hoverboard Funk i INMotion L6 električni romobil. Pripremljeni su i edukativni gadgeti za najmlađe, koji će se razveseliti robotima NAO, Lego Mindstorms i mBot.

Osim izložbenog dijela, u sklopu SPARK Gadget Show-a bit će prikazivana i dva tech dokumentarca: Science Documentary 2016: Big Data i Nano Technology Future of Technology, a organizovana je i nagradna igra za najmaštovitije posjetitelje. Zadatak je glasati za najbolji izložbeni gadget i kratko opisati inovativni način na koji biste ga koristili.

Događaj je besplatan.

Posjetite SPARK Gadget Show i pređite iz obične stvarnosti u virtualnu!

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments