MODAMO.kreARTiva: Prijavite se na jednodnevne edukacije u Sarajevu i Banja Luci

15 nov

Kreativni ste i prije nekoliko ste godina osmislili vlastiti brend ili Vam se već duže vrijeme po glavi mota ideja o pokretanju vlastitog biznisa?

ca1_9703

Nemate više što čekati! INTERA Tehnološki Park i MODAMO.kreARTiva s ciljem poticanja ženskog poduzetništva, a uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država organiziraju treći Festival dizajna i umjetnosti koji će okupiti kreativce iz cijele Bosne i Hercegovine.

Festivalu prethode besplatne jednodnevne edukacije koje se održavaju u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci kako bi ih mogli posjetiti dizajneri, ali i oni koji to tek žele postati, iz svih krajeva BiH.

KreARTivcima iz Mostara i okolice 10.10.2016. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka već su otkrivene tajne brendiranja i lansiranja proizvoda na tržište. Na edukaciji su sudionici imali priliku, uz pomoć tri izvanredna stručnjaka, naučiti nešto više o lansiranju proizvoda na tržište, kreiranju prepoznatljivog brenda i predstavljanju istog na društvenim mrežama bez financijskog ulaganja. Kako je uistinu bilo u Mostaru, možete provjeriti na linku.

Više o samom projektu možete pročitati na linku ili se obratiti na [email protected].
Vremena za izgovore nemate, za prijavu je ostalo još samo malo vremena, a postupak je vrlo jednostavan. Dovoljno je da budete kreARTivni pri popunjavanju prijavnog obrasca kako biste osigurali svoje mjesto na edukacijama.

Ukoliko želite prisustvovati onoj u Sarajevu, možete se prijaviti do srijede, 16.11.2016. godine, a za edukaciju u Banja Luci prijave su otvorene do srijede, 23.11.2016. godine.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin