Microsoft zapošljava studente završnih godina fakulteta

5 nov
Rok prijave 15.11.2016

MICROSOFT je objavio natječaj za zapošljavanje mladih u sklopu MACH programa (Microsoft Academy for College Hires) koji se provodi u više zemalja jugoistočne Europe.

Kako navode iz Microsofta, za radno mjesto “Projekt menadžera” mogu se javiti studenti završnih godina ili diplomirani studenti ekonomije, menadžementa, marketinga, računalnih znanosti, IT-a i srodnih fakulteta, a u sklopu MACH programa imat će priliku sudjelovati na brojnim edukacijama i treninzima.

Kroz rad na poziciji Projekt menadžera, odabrani kandidati će naučiti kako izgleda poslovanje u multinacionalnoj kompaniji, a od samog početka bit će uključeni u rad na određenom projektu koji će obuhvatiti razna tehnološka rješenja koje kompanija nudi.

Radit će unutar Microsoft klastera u jugoistočnoj Europi koji obuhvaća više od 15 zemalja, pa će imati mogućnost raditi na regionalnim projektima.

Nakon, ove faze, kandidati će nakon dvije godine moći odlučiti koju od pozicija u prodaji, marketingu ili u okviru tehničkog područja odabrati.

Natječaj je otvoren do 15. studenog, a više informacije možete pronaći na linku.

Index.hr

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin