Poziv mladima da volontiraju u Vijeću mladih Grada Tuzla

6 sep

Vijeće mladih Grada Tuzla kao krovna mreža nevladinih organizacija koja predstavlja sve mlade sa područja Grada Tuzla, a koja je članica Vijeća mladih TK i Vijeća mladih FBiH, pruža vam priliku da postanete volonter/ka!

Do kraja ove godine svaka mlada osoba koja svoje slobodno vrijeme želi upotpuniti razvijajući vlastite vještine, usavršavajući kompetencije, te družeći se i putujući po Evropi, dobrodošla je u naš tim! “Tim za akciju” koji neće imati nikakvih drugih obaveza, nego povremeno, kada se ukaže prilika, uzeti učešće u nekoj od navedenih aktivnosti – seminara, radionica, putovanja…

Zar to nije sjajno?

Dobrodošli su svi mladi ljudi uzrasta od 15 do 30 godina.

Stvaraš, a niko te ne smara!

Grupa će raditi na kreiranju, realizovanju i učestvovanju na projektima, inicijativama, seminarima i drugim aktivnostima, te uz to dobiti bezbroj prilika da se dodatno edukuje; bude dijelom svih, za mlade bitnih događaja na lokalnom, kantonalnom i entitetskom nivou; učestvuje na seminarima širom zemlje i kontinenta; gradi liderske vještine; stječe nova poznanstva i na kraju da obogati CV koji sa svim ovim nabrojanim, nijednog poslodavca neće ostaviti ravnodušnim! Garantovano!

Potrebno je samo:

  • da ste znatiželjni
  • da ste inovativni
  • da ste posvećeni

I to je to!

Prijavite se već sada. Što se prije prijaviš, prije ćeš postati dijelom nas!

LINK ZA PRIJAVU

(Visited 74 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević