Međunarodni tjedan mladih – International Youth Week 2019

16 jul
Rok prijave 21.07.2019

Voliš se družiti i upoznavati nove ljude? Voliš učiti nove stvari? Voliš dinamično međunarodno okruženje? Ako se prepoznaješ u navedenom opisu onda je ovaj projekt prava prilika za tebe!

Međunarodni tjedan mladih okuplja mlade od 16 do 30 godina širom Hrvatske, Europe i svijeta i održava se povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza. Projekt je sadržajan i nudi ponešto za svakoga – od radionica i izlaganja do druženja i sportskih aktivnosti – kako bi se mladi ljudi međusobno povezali i unaprijedili svoja znanja i vještine. Uz to, ako imaš ideju za provođenje vlastite radionice na ovome projektu, rado ćemo ti pomoći. Projekt svojim sudionicima osigurava besplatnu hranu i smještaj u ŠRC Kukavica.

Ove godine održat će se se 06. – 13. kolovoza i u organizaciji je udruge ”Impress”. Ukoliko još nisi isplanirao što ćeš raditi ovo ljeto, prijavi se do 21. srpnja i sudjeluj na najboljem projektu u Hrvatskoj!*

*projekt je dobio nagradu Charlemagne u Aachenu za najbolji u Hrvatskoj

Ako želiš saznati više o ovome projektu slijedi ovaj link.

*Svi podatci bit će korišteni isključivo za ovaj projekt te se organizatori obvezuju čuvati zaprimljene podatke. Ispunjavanje prijavnice traje do 10 minuta. Hvala Vam na trudu.

Više informacija i prijava na linku.

(Visited 200 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević